torstai 25. huhtikuuta 2013

Hääkimpusta morsiuskimpputaulu

Kirjoitin helmikuussa Tampereen häämessuilta kuulumisia tässä kirjoituksessa. Niillä messuilla tutustuin Kultaisen Ruusun tekemiin morsiuskimpputauluihin. Niiden romanttisuus, säilyneet värit ja yksilöllisyys tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Kun äitini ehdotti sellaisen maksamista meille häälahjaksi, olin aivan myyty.



Tamperelainen Kultainen Ruusu saa kuivatettua kaikki kimput kukista riippumatta. Aluksi kimppu kuvataan kokoamista varten ja sen jälkeen kimppu puretaan osiin jokainen terälehti ja lehti kerrallaan. Sitten osat kuivatetaan ja kootaan valokuvan perusteela alkuperäiseen muotoon. Kimppu kehystetään valittuun kehykseen, jonka voi valita myös kuivatuksen jälkeenkin.

Kehysvaihtoehtoja on todella monta erilaista, jolloin kehysmallin valitseminen kuivatuksen jälkeen voi olla järkevämpää kuin ennen kuivatusta, jolloin lopputuloksesta voi saada paremman käsityksen. Meille olen kaavaillut näissä kuvissa näkyvää leveää, valkoista ja koristeellista kehystä.



Koska olemme muuttaneet juuri omaan asuntoon ja meillä on paljon tyhjää seinätilaa, haluan sinne jotain uniikkia ja mielellään jonkin kauniin muiston häistämme. Kyllähän meille tulee myös suurennos hääkuvasta, mutta tämä on jotain sellaista, mitä ei varmasti tule vastaan ystävillä ;)

Morsiuskimpputaulujen hinnat vaihtelevat kimpun koosta ja valituista kehyksistä riippuen, mutta useimpien taulujen hinnat ovat 200-240 euroa. Tauluun saa myös kuivatettua sulhasen vieheen ja tämän aijon ottaa myös meidänkin taideteokseen, jotta se muistuttaa myös sulhasta hänen kauniista kukistaan. Jos kimppu koostuu vain muutamasta kukasta, niin hinta on tietysti pienempi.



Mielestäni yksi ihana idea on ostaa kaasolle kiitokseksi hääpäivän aherruksesta taulu hänen kimpustaan tai rannekukastaan. Näin päivästä jää pitkäksi aikaa upea muisto!

Vaikka Kultainen Ruusu sijaitsee Tampereella, kannattaa myös pääkaupungissa asuvien morsianten olla yhteydessä Päiviin. Kimppujen toimitus kun onnistuu myös Matkahuollon kautta. Ja vink, vink häävieraat! Hääkimpputaulun voi ostaa myös häälahjaksi esimerkiksi lahjakortin muodossa, mutta siitä kannattaa kuitenkin keskustella ensiksi hääparin kanssa, jotta lahja on varmasti mieluinen. Olen kyllä aivan varma, että tätä uniikimpaa lahjaa ei voisi löytää!



Kultaisen Ruusun nettisivuille pääsette tästä.

3 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus http://haahupsutuksia.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. Mä tilasin omasta kimpustani taulun: http://rouvaksi2012.blogspot.fi/2012/11/taulu.html

    ja mä RRRRRakastan sitä!!! Suosittelen :)

    VastaaPoista
  3. Upeita tauluja! Todellinen hittituote, olisipa munkin häiden aikaan ollut tuollaisia.....byhyyy

    VastaaPoista