maanantai 4. helmikuuta 2013

Tampereen häämessut

Lauantaina kävin äitini kanssa Tampereen häämessuilla ja kivaa oli. Vaikka messut olivat pienet ja ruuhkaa ei ollut, sain sieltä matkaan parikin oikein hyvää ideaa. Häämuotinäytöskin oli mielestäni parempi kuin viime vuonna Helsingissä. Alla olevista kuvista selviää aika hyvin millaisiin pukuihin olen ihastunut ;) Huomioikaa varsinkin kuvan 2 ihana kimppu! I love it!









Mutta löysin messuilta meille vihdoin paikkakortit pöytiin! Decora Housella oli ihania vaaleanpunaisia paperisydämiä laseissa kiinni, ja niissä oli aivan ihana pitsiltä vaikuttava leikkaus. Sopii siis täydellisesti meidän kattaukseen. Koska niitä ei ollut myytävänä messuilla, tilasin ne heti illalla heidän nettikaupastaan.



Messuilta ostin meille sormustyynyn Jotain Käytettyä pop up -storesta. Tyynystä minulla ei ole vielä kuvaa, mutta valkoiselle pitsiselle tyynylle tuli hintaa 10€ :) Ei siis paha!

Messuilla oli esittelyssä kehystettyjä kukkakimppuja (taisi olla kahdessakin eri pisteessä) ja ne olivat niin kauniita ja sopisivat täydellisesti meille kotiin. Äippä jo vähän vinkkasikin, että siinä olisi todella hyvä häälahja, jonka he voisivat antaa meille miehensä kanssa. Tuo kuivatus toimii niin, että häitä seuraavana päivänä kimppu (ja viehe) toimitettaan Tampereelle, jossa he kuivattavat kukat. Kuivatukseen menee 1-1,5 kuukautta ja tämän jälkeen valitaan kimpulle kehykset. Hinnat pyörivät 150-250 euron tienoilla.



Messujen jälkeen menimme sovittamaan äitilleni mekkoja. Haloselta löytyikin muutama oikein hieno, mutta päädyimme ostamaan sen hienoimman :) Koska mekko oli vielä alennuksessa, ei sen ostamista tarvinnut miettiä kahta kertaa. Nyt pitää tämä mekko vielä asustaa jollain värillä. Omasta mielestäni kirkkaan punainen sopisi hyvin tämän mustan mekon kanssa. Vaikka kyllähän mikä tahansa väri sopisi... Fuksia, valkoinen, turkoosi, oranssi...

Kävimme myös Sokoksella katsomassa astioita lahjalistaamme varten. Kerroin ideat sulhaselle ja sain niille hyväksynnän. Eli nyt meillä on myös lahjalistakin melkein valmis :)

Löysin myös ostamastani ruotsalaisesta häälehdestä pari ihananaa kampauskuvaa. Pahoittelen kuvien laatua!




1 kommentti:

  1. Jäin katsomaan viimeistä pukua tarkemmin ja miettimään mikä siinä on tuttua ja samalla tajusin, että olen ostanut juuri tuon puvun itselleni, kuvassa se vain näytti eriltä kuin luonnossa. Tuo kehystetty kukkakimppu on mahtava idea!

    VastaaPoista