sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Huiskutusviirien tekoa

JEE! Tai siis jaiks... Tänään on tasan 6 kuukautta häihin! Siis vain 6 kuukautta!

Sitten itse asiaan. Sain eilen tehtyä loppuun perjantaina kaaso S:n kanssa aloittamamme huiskutusviirit. Perjantaina maalasin 60 kappaletta 30cm grillitikkua valkoiseksi samalla kun kaaso S leikkasi satiininauhoista 50cm pätkiä. 2cm fuksian ja limen väriset nauhat olin hankkinut jo aikaisemmin Tigeristä hintaan 1€/15m ja valkoisen 6mm satiininauhan tilasin parisen viikkoa sitten Tahdotaan.fi nettikaupasta. Maalina käytettiin Sinellistä ostamaani maalia, jolla oli hintaa 3,60€.




Ostin liimaksi Eri Keeperiä, mutta heti alkuun tajusimme, että tässä tarvitaan jotain paljon jykevämpää tavaraa. Kävin siis ostamassa seuraavana aamuna rankkojen pihatalkoiden jälkeen Motonetistä pikaliimaa, joka oli todellakin PIKA PIKA! Ostin sellaisen version, jossa oli sivellin mukana ja tämä osoittautui aivan täydelliseksi ostokseksi juuri tähän tarkoitukseen. Hintaa oli 5,90€.


Sitten lauantaipäivän aikana sain kaikki nauhat liimattua tikkuihin ja tuloksena on aivan upean väriset huiskutusviirit sekä sormenpäät täynnä kuivunutta liimaa (muistakaa käyttää hanskoja!). Nyt pitäisi enää leikata tikuista tuo piikkipää pois, mutta siihen meidän perussakset eivät riittäneet.







Voinen siis sanoa, että meillä tulee olemaan U.P.E.A ulostulo kirkosta ja varsin värikäs sellainen. Ja edullisesti sai nämäkin tehtyä, kun rahaa kului alle 10€! Mii laiks!

4 kommenttia:

  1. Onpa nätin näköisiä :) Varmasti tulee näyttävä ulostulo kirkosta.

    VastaaPoista
  2. Mee laiks tuu :D Oikeasti tosi hienoja ja silmissäni näen jo teitin ulostulon kauniista kivikirkosta! Siis enää 6 kk, miten tuo aika menee niin nopeasti?!

    VastaaPoista
  3. Näillä tulee kyllä varmasti näyttävä ulostulo! Ja värikäs.
    Tervetuloa vastavierailulle blogiini, joka tosin on vasta ihan alkutaipaleella:
    vartijanmorsian.blogspot.com

    -Sartsu :)

    VastaaPoista
  4. Täällä myös mietinnässä huiskutukset. Näillä ohjeilla saa hyvin tehtyä.

    VastaaPoista